Facader

Professionel facademaling i Kolding

Husets facade skal stå imod alverdens slags vejr, og kan desværre hurtigt komme til at se slidt ud. Hos Malerfirmaet Ib Kristensen & Søn tilbyder vi renovering og maling af facader i højeste kvalitet. Vores erfaring er lang, og det er med udgangspunkt i denne, at vi tilgår enhver opgave med høj professionalisme. Det kræver en kyndig maler at levere et gennemført resultat – det kan vi.

Facademaling for alle

Vi tilbyder professionel behandling og et resultat i særklasse – uanset om facademalingen sker på store erhvervsbygninger eller i dit private hjem. Vi måler gerne vores succes i kundernes tilfredshed, hvorfor du kan forvente tæt dialog fra opgavens start. Vores dygtige malere har desuden stor erfaring med rådgivning, der er en fast del af enhver aftale. Det inderbærer bl.a. at du kan modtage ekspert-råd i forhold til farver og materialevalg. Har dit hus eksempelvis fremspring i murværket eller andet udsmykning som gesimser, ranker eller borter, kræver dette særlige hensyn, og det kan med fordel males i en anden farve. Vi har altid øje for det samlede indtryk, og facadens færdige resultat vil komplementere resten af hjemmet, så det lever op til dine forventninger.

Ring og hør nærmere

Vil du høre mere om vores facademaling, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 75 52 88 20. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på facademaling på etageejendommen, sommerhuset, parcelhuset eller rækkehuset. Vi har tidligere malet flotte facader i Kolding, Fredericia og omegn.